„Húsvéti sonka kihívás” a Családok Isaszegért Egyesület oldalán.

A Családok Isaszegért Egyesület facebook oldalán jelent meg az alábbi „kihívás”:

!!!Húsvéti sonka kihívás!!! ?? Nem, ez még nem az evésről szól, meg is kell dolgozni érte. ? Egyéni kocogásra invitáljuk a T. Lakosságot. ?‍♀️??‍♂️ Aki teljesíti valamelyik útvonalat, és elküldi nekünk 2021. március 31-ig a csaladokisaszegert@gmail.com – ra kocogása paramétereit (bármelyik mobilapplikációt használhatjátok, a mellékelt app csak egy példa), a 3 korosztály első helyezettjei 3000 ft-os utalványt kapnak, amelyet levásárolhatnak az Isaszegi BöllérHázban. Köszönjük a BöllérHáz felajánlását! ? A megjelölt útvonalakat március 31-ig lehet lefutni, és bárhol el lehet kezdeni, a lényeg, hogy a haladási irány megmaradjon.
Korosztályok: 0-20 éves, 21-40, 40+
A rövidebb táv hossza kb. 1,73 km. Az útvonal: Martinovics utca, Tó utca folytatása a nádas mellett, Dobó utca, Martinovics utca. Ezt a távot javasoljuk a 15 év alattiaknak is, mivel ezen az útvonalon kevesebb az autó.
A hosszabb táv hossza kb. 7,34 km. Az útvonal: Esze Tamás utca, Mátyás király utca, Bercsényi utca, Ady Endre utca (járda!), Sápi utca, Damjanich utca, Szoborhegyre fel, a Honvédszobor megkerülése, Szoborhegyről le, Damjanich utcát megközelíteni kb. 2 méterre, Jászberényi utca, Templom utca (temető felé), Buda utca, Széchenyi utca, Templom utca, Damjanich utca (városháza felé), zebra, a városháza melletti gyalogút, Rózsa utca, Aulich utca, Kossuth Lajos utca a művelődési ház felé (járda!), zebra (gyógyszertár), Kossuth Lajos utca (járda!), Esze Tamás utca
Természetesen mindhárom korosztály indulhat ezen a távon is, viszont nagyon vigyázzon mindenki itt is magára, főként az Ady Endre utcai átkelésnél, mert gyorsan is érkezhetnek az autók.
A köridő csak tájékoztató jellegű, egyesületünk elnöke kocogta le mindkét távot. Ő természetesen nem a sonkáért futott. Ha bármilyen kérdés merülne fel a kihívással kapcsolatban, a csaladokisaszegert@gmail.com –ra várjuk az üzeneteket. A kihívás szervezői nem vállalnak felelősséget a személyekben, anyagi értékekben keletkező károkért. A kihívásban mindenki saját felelősségére vesz részt. Az autósok mellett érdemes arra is figyelni, hogy milyen szép településrészeken vezet az út. ? Hajrá Isaszeg!

#CSaládoKISaszegért #CSAKIS #szeretlekIsaszeg

Megosztás: