33/2020.(X.21.) számú rendkívüli polgármesteri közlemény

Tisztelettel tájékoztatom Isaszeg város lakosságát, hogy a 2020. november 23-ára meghirdetett közmeghallgatás a súlyosbodó járványügyi helyzetre való tekintettel és az Országos Operatív Törzs ajánlásait figyelembe véve a megszokottól eltérő módon kerül megrendezésre.

A lakossági kéréseket, kérdéseket írásban, zárt borítékban, névvel és címmel ellátva, „közmeghallgatás” tárggyal megjelölve a Polgármesteri Hivatal (2117 Isaszeg, Rákóczi u. 45.) kabinetirodájában lehet leadni, vagy a hivatal@isaszeg.hu e-mail címre kell megküldeni 2020. november 9. és 2020. november 18. között.
A kérdésekre azok beadási módjával azonos módon (írásban vagy e-mailben) történik a válaszadás.

Személyes találkozásra az alábbi feltételek mellett lehetőséget biztosítok:
2020. november 23-én (hétfő) 9 órától 13 óráig előzetes, telefonon történő bejelentkezés alapján hivatalomban fogadom azokat, akik személyes formában kívánják a közmeghallgatás tárgykörébe tartozó kérdésüket feltenni.

Tájékoztatom továbbá Önöket, hogy idén a „Virágos Tiszta Isaszegért” elismerő címek átadására később megjelölt időben a Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében vagy előre meghatározott városi ünnepség keretén belül kerül sor.
A díjazottak neve az Önkormányzati Tájékoztató novemberi számában megjelenik.

Kérem továbbra is, hogy tartsák be a járványügyi szabályokat, kísérjék figyelemmel az Országos Operatív Törzs ajánlásait.

Isaszeg, 2020. október 21.

Hatvani Miklós s.k.
polgármester

Megosztás: