Közlemény kategória bejegyzései

Köszönetnyilvánítás

Sikeresen zárult a XXXIII. Tavaszi Emlékhadjárat Isaszegi állomásának rendezvénysorozata, 2022. április 5-6-án. Ezúton szeretnénk megköszönni a rendezvény során nyújtott segítséget és közreműködést az alábbi szervezeteknek: Isaszegi Városüzemeltető Szervezet, Isaszegi Polgárőr Egyesület és segítőik, Rendőrség, Isaszegi Önkéntes Tűzoltó Egyesület, Mezőőrök, Isaszeg Népi Hagyományai Alapítvány, Történelmi Vitézi Rend Isaszegi Alegysége, Isaszegi Múzeumbarátok Köre, Piri Virág-Ajándék, PiCi Shop, Isaszegi Nyugdíjasok Baráti Köre, Isaszegi Nyugdíjasok Önsegélyező Klubja, Egymást Segítő Egyesület Isaszeg, Isaszegi Sportegyesület, Isaszegi Fotós Egylet, NAV Pénzügyőr Fúvószenekar, Gaudium Carminis Női Kamarakórus, Isaszegi Tánc-Meridián-Torna Csoport, Isaszegi Asszonykórus, Isaszegi Csata Táncegyüttes, Csatangoló Tánccsoport, Csattanó Tánccsoport, Ördöngős Táncegyüttes, Hadak Útja Lovas Sportegyesület, Klapka György Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Gábor Dénes Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Technikum, Isaszegi Damjanich János Általános Iskola.
Külön köszönjük a szervezésben való közreműködést Verseczkyné Sziki Évának és Fülöp Tibor Zoltánnak.
Továbbá köszönettel tartozunk Horváth Sándornak, Kiss Istvánnak és Hernyes Virágnak, Gergely Szabolcs református lelkész úrnak, Valkony Antal ny. tanárúrnak, Horváth Fruzsinának és Rásonyi-Kovács Péternek, Ifj. Szabó László Bencének, az iskolák felkészítő tanárainak, az Isaszegi Sportcsarnok dolgozóinak, Pogácsás Józsefnek és Kállai Sándornak.

Megosztás:

Isaszegért díjat kapott a Múzeumi Kiállítóhely gyűjteménykezelője

Büszkék vagyunk és gratulálunk kollégánknak, Szmolicza József gyűjteménykezelőnek az “Isaszegért” díjhoz, melyet 2022. április 6-án vett át Hatvani Miklós polgármester úrtól.
Köszönjük a fotókat Báthory Lászlónak, az Isaszegi Fotós Egylet tagjának.
A fotók megtekinthetők facebook oldalunkon.

Megosztás:

2022. április 4-én a Tavaszi Emlékhadjárat Tápióbicskei gyermekcsatáján vettünk részt az “Élő történelemóra” keretében városunk iskolásaival

Az Isaszeg Népi Hagyományai Alapítvány szervezésében az NKA támogatásával a Tavaszi Emlékhadjárat Tápióbicskei gyermekcsatáján vettünk részt az “Élő történelemóra” keretében városunk iskolásaival 2022. április 4-én.  Az ünnepi koszorúzáson Isaszeg Város Önkormányzata és az Isaszeg Népi Hagyományai Alapítvány koszorúját helyezték el a gyerekek az emlékszobornál. A kulturális programok során a Csata Táncegyüttes tagjai nagy sikerű előadásukkal képviselték városunkat.

A fotók megtekinthetők a Művelődési Ház facebook oldalán.

Megosztás:

Április 30. Isaszegi Pedál-derby

Kerékpárverseny és baleset-megelőzési nap

🚲🚲🚲 2022. április 30. ISASZEGI PEDÁL-DERBY! 🚲🚲🚲 Többen is kértétek, így lehetőséget biztosítunk a szülőknek, hogy kerékpárral kísérjék 11 év alatti gyermeküket. 🙃 Ha valakinek (kortól függetlenül) sok lenne az előírt táv: semmi gond, szabad kevesebbet is tekerni! Ez a nap arról szól, hogy mutassuk meg, elég bátrak vagyunk ahhoz, hogy nagyon sokan bicajra pattanjunk! 😅
A jól megérdemelt érmet mindenki megkapja, bármennyit is teker. Persze, ha győzni akarsz, akkor viszont mindent bele, és végig kell süvíteni a versenyt! 😎
Érdemes rápillantani a plakátra, mert nemcsak versennyel várunk. 🙂
Előnevezésre 2022. április 28-ig itt van lehetőséged (ha élsz a lehetőséggel, nemcsak olcsóbb a nevezési díj, de nekünk, szervezőknek is nagy segítség): előnevezés itt.

További információk a plakáton és az eseménynél.

Chipes időmérés, mindenkinek érem, korosztályos díjazás, egészségügyi biztosítás és sok-sok meglepetés vár Rád! Ugye Te is velünk tartasz? 😊#ISASZEGIPEDÁLDERBY #kerékpárverseny #balesetmegelőzésinap #szeretlekIsaszeg #CsaládokIsaszegértEgyesület #CSAKIS #CSAládoKISaszegért #DamjanichJánosÁltalánosIskola #KlapkaGyörgyÁltalánosIskolaésAMI #IsaszegiMűvelődésiHáz #Isaszeg 

Megosztás:

November 27. Gaudium Carminis Női Kamarakórus

Kedves Közönségünk!
 
A 2021. november 27-i Gaudium Carminis Női Kamarakórus meghirdetett koncertjét a vírushelyzet miatt kialakult megbetegedések következtében nem tudjuk nyilvánosan megtartani a Művelődési Házban. Kárpótlásul a koncertet több részben, naponta online közvetítjük a Művelődési Ház facebook oldalán.
 
Megértésüket köszönjük!
 
Megosztás: