Közlemény kategória bejegyzései

November 27. Gaudium Carminis Női Kamarakórus

Kedves Közönségünk!
 
A 2021. november 27-i Gaudium Carminis Női Kamarakórus meghirdetett koncertjét a vírushelyzet miatt kialakult megbetegedések következtében nem tudjuk nyilvánosan megtartani a Művelődési Házban. Kárpótlásul a koncertet több részben, naponta online közvetítjük a Művelődési Ház facebook oldalán.
 
Megértésüket köszönjük!
 
Megosztás:

Közlemény

Kedves Isaszegiek! Tisztelt Látogatóink!

A súlyosbodó járványügyi helyzetre való tekintettel megkérjük Önöket, hogy az Isaszegi Művelődési Ház és Múzeumi Kiállítóhely területén orrot és szájat eltakaró egészségügyi maszkot szíveskedjenek felvenni, valamint a belépéskor továbbra is használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket. Együttműködésüket és megértésüket nagyon köszönjük!

Megosztás:

Isaszegi Városi Napok Időpontváltozás

Kedves Isaszegiek!
 
Ahogy arról tájékoztatást adtunk augusztus 1-jén facebook oldalunkon,  a Meteorológiai Szolgálat tegnapi 16:30-as jelentése alapján a  várható vihar miatt a vagyon- és személyi védelem érdekében a szervező bizottság úgy döntött, hogy az augusztus 1-re tervezett Flashmob, Piknik Mozi és és az azt követő Tűzijáték ELMARAD.
A rendezvényt 2021. augusztus 8-án, jövő hét vasárnap tartjuk meg.
Köszönjük megértésüket!
Megosztás:

Tisztelet a hősöknek a Családok Isaszegért Egyesület képviseletében is

A Családok Isaszegért Egyesület facebook oldalán megtekinthetik a mécsesgyújtásról készült képeket.

A Családok Isaszegért Egyesület képviseletében Cserényiné Antal Orsolya és Cserényi József gyújtották meg az emlékezés mécsesét a Szoborhegyen. Tisztelet az 1849-es isaszegi csata hőseinek!
 

Megosztás: