Tájékoztató háziorvosi rendeléssel kapcsolatban az Önkormányzat oldalán.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Dr. Eszlári Egon háziorvost átmenetileg, 05.31-ig Dr. Tordai Gábor háziorvos helyettesíti.
 
Dr. Eszlári Egon páciensei időpont egyeztetés, recept felírás, beutaló kérés, folyamatban lévő táppénz esetén a dokumentáció kikérése és minden, az orvos személyes jelenlétét nem kívánó, adminisztratív ügyben hívják/keressék a Hunyadi utca 17. szám alatt található rendelőt a 28/493-288-as telefonszámon, vagy személyesen, ahol 07.30 – 12.00 óra 2 asszisztens folyamatosan rendelkezésre áll.

Kérünk mindenkit, hogy elsődlegesen ezt a telefonszámot használják, itt minden szükséges információt megkapnak. A két rendelő személyzete egymással folyamatosan kapcsolatban áll.

Dr. Eszlári Egon korábbi betegei számára a továbbiakban lehetőség van a rendszeresen használt gyógyszereik felírására a következő e-mail címen: hunyadirendeloisaszeg@gmail.com.
 
Felhívjuk figyelmüket, hogy ez az e-mail cím kizárólag a rendszeresen szedett gyógyszerek felírására használható (esetleges egyszeri kéréssel, pl. fájdalomcsillapító, kiegészíthető), a kért receptek 48 órán belül elérhetőek a gyógyszertárakban.
Az orvos személyes jelenlétét igénylő, illetve minden sürgős/kétséges esetben Dr. Tordai Gábor háziorvos saját rendelési idejében rendelkezésre áll az Aulich utcai Háziorvosi rendelőben.
 
A rendelő telefonos elérhetősége: 06-28-751-591
Dr. Tordai Gábor szükség esetén elérhető a 06-20-928-3987 telefonszámon.
 
Minden, Dr. Eszlári Egon körzetébe tartozó paciens Covid-19 védőoltását a továbbiakban Dr. Tordai Gábor és asszisztensei végzik el, az oltásokat az Aulich utcai rendelőbe szervezzük, a listákon lévőket telefonon folyamatosan tájékoztatjuk.
 
Minden hétköznap 18 órától másnap reggel 8 óráig, valamint a hétvégéken, munkaszüneti napokon 24 órában kérjük hívják a gödöllői orvosi ügyeletet, ezekben az időszakokban az ellátást ők biztosítják.
 
Aulich u. 3. szám rendelési idő:
Hétfő: 9 – 13
Kedd: 12 – 16
Szerda: 9 – 13
Csütörtök: 13 – 18
Péntek: 9 – 12
Hunyadi u. 17. szám rendelési idő:
Minden nap 7.30 -tól 12.00 óráig!

 

Megosztás: