január 28. Egészség nap – Ingyenes edzések a Művelődési Házban

?2024.01.28.?
INGYENES EDZÉSEK
A MŰVELŐDÉSI HÁZBAN

  • 9:00 GERINCTORNA
    Az egyik legnagyobb tévhit, hogy a gerinctorna csak időskorban, vagy már meglévő derék panaszokkal javasolt. A prevenció nagyon fontos életkortól és életmódtól függetlenül. Akár fizikai munkát, akár ülőmunkát végzünk, a gerinc menti izmok fejlesztése és erősítése mindenkinek ajánlott. Így kellően rugalmassá és stabillá válik gerincünk, javul a testtudatunk és nő az ízületi mozgásterjedelmünk. A gerinctorna célja a törzserő fejlesztése, törzsünk minél stabilabbá tétele, figyelve gerincünk nyaki, háti és ágyéki szakaszára is. Ha megvan a megfelelő törzserő, mindennapi létünk, mozgásunk sokkal könnyedebbé válik.
  • 10:00 ALAKFORMÁLÓ
    Az alakformáló a legnépszerűbb óratípusok egyike. Az órák során az egész testet átmozgatjuk és formáljuk, izmainkat tónusba hozzuk, fejlesztjük, de nem növeljük azok tömegét. Mindig van könnyített és nehezített verzió, hogy mindenki a saját edzettségi állapotához mérten tudjon dolgozni.
  • 11:00 HATHA JÓGA
    Jó hír! A jógához nem kell sem hajlékonynak, sem nyugodt vérmérsékletűnek lenni. Lehetsz túlsúlyos vagy profi sportoló, a méret és az előképzettség nem számít. Léteznek jóga gyakorlatok kezdőknek és a legtöbb feladatnak van haladó változata is. A rendszeres légzőgyakorlatok segítenek az állóképesség és tüdőkapacitás növelésében, illetve a gondolatok lecsendesítésében és azok kontrollált irányításában.
Változtasd meg a tested. Erősítsd meg az elméd.
Segítek benne!?
 
? 2024.01.28.
? Isaszeg, Dózsa György utca 2.
 
A helyedet az alábbi módon tudod biztosítani: olvasd végig!
1. Kattints a megadott linkre
 Regisztrációs link
2. Az órarendben jobb oldalt, vasárnapnál van feltüntetve zöld színnel az ‘Egészségnap’ órái.
3. Kattints rá arra az órára, amelyiken részt szeretnél venni. Például katt. rá a Gerinctornára, ami után megkezdődik maga a foglalás.
4. Jobb oldalt meg kell adnod az adataidat. A ‘Megjegyzés’ fülnél, kérlek, írd meg, van-e bármilyen mozgást befolyásoló egészségügyi problémád, amiről érdemes tudnom.
5. Ne felejtsd elfogadni és ezzel együtt kipipálni az ‘Adatvédelmi feltételeket’.
6. Emailban fogsz kapni egy visszaigazolást arról, hogy lefoglaltad az órát.
7. Ha mégsem tudsz eljönni az órára, kérlek, időben mondd le ennek a visszaigazoló email alján megadott piros mezőben található ‘Lemondom’ gombra kattintva. Ez azért fontos, hogy a te helyedre más eltudjon jönni.
FONTOS:
-Ha például mind a 3 órára elszeretnél jönni, akkor mind a 3 órát külön le kell foglalnod és adott esetben lemondanod.
-A terem nem biztosít edzőmatracot, így a sajátodat szükséges elhoznod. Ha nincs, akkor egy strand polifoam is megfelel.
Szőnyeg lesz letéve a Művházban.
ÍRD BE A NAPTÁRADBA!
HAMAROSAN TALÁLKOZUNK! ?
január 28. Egészség nap – Ingyenes edzések
Megosztás: